Tallia Storm keikisteli biksuissa – sitten kävi todella köpelösti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen laulajatar Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Iso-Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Nyt Tallia on lomaillut Mallorcalla, jossa hän on nautiskellut näyttävästi keltaisissa biksuissa. Upea kuvakooste paljastaa kuitenkin myös miten asuvalinnalle lopulta kävi, kun ystävä saapui paikalle suklaakakun kanssa. Sen jälkeen näitä biksuja ei käytetty ainakaan ennen pesua.

23-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.