Rockyhtye Wolfmother perui Suomen keikkansa – siirtyi jo kahdesti koronan vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisen Wolfmother-yhtyeen oli tarkitus esiintyä Helsingin Kulttuuritalolla 17. elokuuta. Nyt konserttia järjestänyt All Things Live Finland on kuitenkin joutunut tiedottamaan rockyhtyeen keikan peruuntuneen.

Wolfmother on joutunut perumaan koko Euroopan-kiertueensa sairastapauksen vuoksi. Yhtyeen mukaan päätöstä ei tehty kevyesti, ja bändi pahoittelee faneille tuottamaansa pettymystä. Toistaiseksi tiedossa ei ole, suunnitteleeko yhtye korvaavaa Euroopan kiertuetta.

Liput voi palauttaa ostopaikkaan 12. lokakuuta 2022 mennessä. Woman-hitistään tunnetun australialaisyhtyeen oli määrä esiintyä Suomessa alun perin elokuussa 2020 ja myöhemmin syyskuussa 2021, mutta koronatilanteen vuoksi suunnitelmiin tuli muutoksia. Yhtye on nähty Suomessa aiemmin Provinssirockissa vuonna 2011.