Silmiähivelevä näky – huippumalli Nina Agdal biksuissa vesiputouksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal tunnetaan sosiaalisessa mediassa hyvästä kunnostaan ja rennosta asenteestaan. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva supermalli on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt huippunäyttävä Nina Agdal on esitellyt upeaa biksuvartaloaan keikistelemällä silmiähivelevän kauniissa maisemissa, jossa vesiputous kruunaa vehreää luontoa. Agdalin mukaan hän käväisi paikalla osana patikointia.

30-vuotias tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.