Tenniksen supertähti Serena Williams lopettaa – miesten takavuosien päiväuni

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhtenä kaikkien aikojen parhaista tennispelaajista tunnettu Serena Williams on kertonut lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 40-vuotias urheilun supertähti suunnittelee vetäytyvänsä lajista eläkkeelle tämänvuotisen U.S. Openin jälkeen.

Seerena Williams paljasti suunnitelmansa Vogue-lehden tuoreessa numerossa. Urheilijan mukaan hän aikoo jatkossa keskittyä perheeseensä.

– En ole koskaan pitänyt sanasta lopettaminen. Paras sana suunnitelmilleni olisi ehkä muutos. Muutos kuljettaa minut pois tenniksen parista muihin minulle tärkeisiin asioihin, Williams kertoi.

Williams on saavuttanut urallaan neljä olympiavoittoa ja 23 grand slam -turnausvoittoa. Jälkimmäisistä ensimmäinen tapahtui vuonna 1999 Williamsin ollessa 17-vuotias. Myös tähden isosisko Venus on menestyksekäs tennistähti.