Hovimuusikko Ilkka ja Anni Hautala naimisiin – ja tytär sai nimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille radionkuuntelijoille erittäin tutuksi tullut julkkispari, Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka Ihamäki, vihittiin eilen sunnuntaina avioliittoon. Pari on tuttu huippusuositusta Aamulypsy-ohjelmasta. Taannoin perheonni kasvoi myös pienokaisella.

Viikonlopun häiden yhteydessä kaikki juhlan aiheet eivät olleetkaan vihkimisessä ja hääparin juhlinnassa. Samalla nimittäin Annin ja Ilkan tyttövauva sai nimen. Jatkossa Anni Hautala tullaan tuntemaan nimellä Anni Ihamäki, ainakin jos tuoreen aviomiehen päivitystä on uskominen.

– Meidän perheessä tää sunnuntai oli ikimuistoinen. Pieni tyttäremme sai nimen ja samalla meidät vihittiin, eli mun kahden lapseni äidistä Annista tuli lähimpien ystävien ja sukulaisten todistaessa rouva Ihamäki. Tän onnellisempaa päivää en muista kokeneeni, Hovimuusikko Ilkka kirjoitti sosiaalissessa mediassa.