Kim Kardashian biksuissa kuntosalilla – ei löytänyt mitään peittävämpää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viihdemaailman kuluneen vuoden puhutuimmista romansseista oli 45-vuotiaan Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin suhde. Suhteen kerrottiin elokuussa päättyneen sopuisissa merkeissä vaativien aikatauluongelmien ja etäisyyksien vuoksi. Myös ikäerolla uskotaan olleen osuutta asiaan.

Nyt Kim on suunnannut poseeraamaan kuntosalille, mutta hänen asunaan ei ole tavanomainen treeniasu, vaan biksut. Tarina ei kerro onko Kim yleensä salilla nimenomaan tällaisessa asussa vai onko kenties yllä jotain hieman peittävämpää.

Davidson ja Kardashian yhdistettiin toisiinsa romanttisissa merkeissä ensi kertaa lokakuussa 2021. Pari teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa ja esiintyi ensi kertaa yhdessä punaisella matolla toukokuussa. Kardashian kertoi The Kardashians -realitysarjassa ihastuneensa koomikkoon juontaessaan Saturday Night Live -ohjelmaa, jossa myös Davidson on mukana.

Viime aikoina Australiassa Wizards!-elokuvan kuvauksissa viettänyt Davidson on seurustellut aiemmin muun muassa Ariana Granden ja Kate Beckinsalen kanssa. Kim Kardashian oli vuosia naimisissa räppäri Kanye Westin kanssa, mutta parin avioero astui virallisesti voimaan maaliskuussa 2022.