Kourtney Kardashian kiertuevaimoksi – kulkee rundilla Travis Barkerin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Blink-182 -yhtyeen rumpalina ja Kourtney Kardashianin aviomiehenä tunnettu Travis Barker on lähtenyt kiertueelle Machine Gun Kellyn kanssa. Kourtney on kiertueella mukana ja viettää nyt ensimmäistä kertaa elämässään aikaansa rokkitähden vaimona tien päällä.

Mainstream Sellout Tour on käynnistynyt Barkerin terveysongelmista huolimatta. Kolmen lapsen äiti, 43-vuotias Kourtney Kardashian liittyi uuden aviomiehensä rundille mukaan. Pariskunta ei ole ujostellut parisuhteensa romanttisen puolen esittelemistä, sillä heidän on nähty kaulailemassa takahuoneessa sekä kesken soittoharjoitusten. Kourtney astui vihille 46-vuotiaan miehensä kanssa toukokuussa.

– Kiertue-elämä on parempaa kanssasi, Travis Barker kommentoi Kourtney Kardashianin kuvaan Instagramissa.

Barkerilta poistettiin taannoin tähystyksellä polyyppi, ja toimenpiteen yhteydessä hänen haimansa vaurioitui. Tästä seurasi pahoja kramppeja aiheuttanut haimatulehdus. Muusikko oli sairaalahoidossa kuuden päivän ajan ja rukoili Jumalalta, että ei menehtyisi.