Mies väitti olevansa aikamatkaaja vuodesta 2090 – hurja ennustus jäi toteutumatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on raportoitu kautta aikojen erilaisista kylähulluista ja huijareista, jotka ovat kertoneet mitä mielikuvituksellisempia tarinoita tulevaisuudesta. Ajoittain sellaiset saavat myös hieman tavallista laajempaa huomiota, ja nyt eräs sellainen on väittänyt tulleensa vuodesta 2090.

Yhdysvalloissa mediahuomiota saanut ja aikamatkaajaksi itseään väittänyt Kim Windell Nocos julisti taannoin, että viime viikonloppuna olisi pitänyt tapahtua maapallon historian suurin hurrikaani. Hän väitti matkustaneensa lähes 70 vuoden takaa varoittamaan ihmiskuntaa hurrikaanista, jonka oli hänen mukaansa määrä iskeä 14. elokuuta Etelä-Carolinan osavaltioon Yhdysvalloissa.

Kuten lukemattomia kertoa aiemminkin, osoittautui varoitus kaaoksesta perättömäksi. Poikkeukselliseksi tämän tapauksen teki sen saama huomio niin sosiaalisessa mediassa kuin mediassakin. Monet tapausta kommentoineet totesivat, että viimeinkin nähdään pitävätkö tarinat aikamatkaajista paikkansa. Viime viikonlopun tositapahtumien perusteella eivät pitäneet.