Kohukurvitar naku-uinnilla – Blac Chyna ei jätä fanejaan kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna haastoi taannoin Rob Kardashianin oikeuteen, koska tämä julkaisi Chynan alastonkuvia ja -videoita sosiaalisessa mediassa heinäkuussa 2017. Sittemmin oikeudenkäynti sovittiin oikeussalin ulkopuolella, eikä sovinnosta ole saatu lisätietoja julkisuuteen.

Nyt Blac on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävästi pulahdettuaan uimaan ilman vaatteita. Naku-uinnille suunnannut kurvikas neitokainen tarjosi seuraajilleen nähtävää, vaikka intiimit ruumiinosat pysyivätkin asianmukaisesti piilossa.

Aiemmin kaksikko päätti erillisen oikeudenkäynnin, jossa Chyna oli haastanut Kardashianin ja hänen perheensä oikeuteen kunnianloukkauksesta. Oikeuden tuomarit päättivät, että Kardashian-Jenners ei ole herjannut Chynaa, joten he eivät myöntäneet naiselle vahingonkorvauksia. Kaksikolla on viisivuotias Dream-tytär.