Radio Suomipop -risteily peruttu – laiva olikin vuokrattu muualle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomipop-fanit ovat joutuneet pettymään karvaasti, sillä heidän odottamansa laivareissu on yllättäen peruttu. Radio Suomipop ilmoitti, ettei kanavan perinteinen syysristeily toteudukaan tänä vuonna. Radio Suomipopin mukaan Tallink Silja Risteilyalus on vuokrattu Hollantiin, eikä paluuajasta ole toistaiseksi tietoa.

Varustamoyhtiö ei pysty toistaiseksi toimittamaan Radio Suomipopille korvaavaa laivaa Europan reitille. Siksi myöskään tapahtuman siirto ei ole mahdollista. Radiokanavan mukaan matkanjärjestäjä Elämysmatkat on matkan jo tilanneisiin yhteydessä sähköpostitse. Radio Suomipop tiedotti asiasta sosiaalisen median kanavissaan. Radio Suomipop -risteily oli määrä järjestää 6.-7. lokakuuta 2022. Risteilyllä esiintymässä olisivat olleet Sanni, Portion Boys, Ressu Redford ja Olli Halonen.

– Ahoy Suomipopin risteilykansa! Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Radio Suomipopin risteily tältä syksyltä joudutaan perumaan. Europa on vuokrattu Hollantiin, eikä paluuajasta ole vielä tietoa. Tallink Silja ei pysty toistaiseksi toimittamaan meille korvaavaa laivaa Europan reitille ja tämän vuoksi myöskään tapahtuman siirto ei ole mahdollista. Vastuullinen matkanjärjestäjä Elämysmatkat on matkan jo tilanneisiin yhteydessä 15.8. alkavalla viikolla sähköpostitse. Pahoittelemme tilannetta, Radio Suomipop kommentoi.