Snoop Doggin syyskuun konsertti siirtyy – uusi päivä ei vielä tiedossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphop-tähti Snoop Doggin oli määrä esiintyä syyskuussa Helsingin Jäähallissa. Yllättäen räppäri ilmoitti peruvansa kaikki tälle vuodelle suunnitellut Yhdysvaltojen ulkopuoliset esiintymiset. Tieto saavutti Suomen konsertin järjestäjät kesäkuussa.

– Keskustelemme parhaillaan korvaavasta päivämäärästä Snoop Doggin organisaation kanssa, ja tiedotamme siitä niin pian kuin mahdollista, All Things Liven markkinointijohtaja Jyri Heikkinenkertoo.

Konsertin järjestäjä All Things Live on odottanut asiaan artistin organisaation virallista lausuntoa.

– Odotamme aina virallista lausuntoa esiintymisen siirtymisestä artistin organisaatiolta. Tämä on yleinen toimintatapamme tällaisissa tilanteissa. Heti, kun saadaan heiltä virallinen tieto, me voimme tiedottaa asiasta. Pelkän somepostauksen perusteella meillä ei ole mahdollista tiedottaa esiintymisen siirtymisestä, sanoo Jyri Heikkinen.

Loppuunmyydyn konsertin ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Liput jo ostaneille tarjotaan myös mahdollisuus palauttaa liput lippuja myyneeseen lippukauppaan, Ticketmasteriin. Palautetut liput avautuvat myyntiin myöhemmin, uuden konserttipäivän julkaisun yhteydessä.