Pussycat Doll rantalomalla – kuvat eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät poseeraukset ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

Tällä kertaa 39-vuotias Ashley poseeraa sosiaalisen median kuvissaan tyylikkäänä rantalomalla, jossa hänet ikuistettiin yhdessä ystävänsä kanssa. Kuvakooste saa kaipaamaan aurinkoa ja rantalomaa.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.