Charly Jordan poseerasi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Nyt myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Niukoissa asuissa poseeraamista rakastava DJ-julkkiskaunotar on nyt kuvattu nauttimassa rantavedessä erittäin niukoissa biksuissa. Charly on kuvissa kuin kotonaan ja seuraajat saavat hekin varmasti kaipaamiaan kuvia.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.