Elisan härski poseeraus – vain samppanjapullo jalkovälin peittona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luksusta rakastava italialainen malli, Elisa Apollonia Malavasi, on kerännyt tänä vuonna enemmän seuraajia kuin koskaan. Syynä on naisen rohkeat poseeraukset, joissa pääosaan nousee hoikka ja pitkä vartalo. Viimeisin kuva on saanut lähes 22.000 tykkäystä.

– Pidätkö enemmän samppanjasta vai vedestä? Elisa kysyy kuvassa.

Hän poseeraa jalat haarallaan ilman alushousuja. Naisella on pelkästään rintaliivit. Jalkojenväliä peittää Dom Perignonin pullo. Hän polttaa tupakkaa tyylilleen uskollisena. Naisen todella hoikkaa vartaloa koristaa silikonilla pumpatut rinnat ja kauniita kasvoja muhkeat huulet. Elisalla on yli 600.000 seuraajaa Instagramissa.

Kauneuslekkauksilla ulkonäköään reilusti muokannut nainen on eräänlainen megasensaatio kotimaassaan. Nyt hän on saavuttanut yhä enemmän faneja myös muualta maailmalta. Hänen valokuvaposeerauksensa ovat hyvin seksikkäitä ja näyttäviä, joissa ei säästellä paljasta pintaa. Nainen on pelannut aktiivisesti tennistä, mutta keskittyy tällä hetkellä elämässään muotiin.