Oletko nähnyt kuvan naista? Ilmoita heti poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja Espoon Kivenlahdessa 18. elokuuta kello 11:00 kadonneesta noin 60-vuotiaasta naisesta. Kadonnut on etunimeltään Satu. Kaikista havainnoista tulee ilmoittaa hätänumeroon 112.

Kadonnut on 156 senttimetriä pitkä ja hänellä on punertavan ruskeat hiukset. Hän käyttää silmälaseja. Hänellä on mahdollisesti ollut katoamishetkellä yllään shortsit, vihreä t-paita ja vihreät kengät. Hän kulkee ilman apuvälineitä. Viimeisin havainto hänestä on osoitteesta Merivirta.

− Sadun etsintöihin, joita poliisi on jatkanut aktiivisesti yön ja aamun aikana, on osallistunut poliisin tukena myös Rajavartiolaitos. Mukana on ollut lisäksi Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, kertoo rikoskomisario Jyrki Kallio.

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

LISÄYS: Nainen on löytynyt sivullisen ilmoituksen perusteella. Poliisi kiittää havainnoista.