Poliisi hälytettiin eläintarhaan – soittajaksi paljastui apina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhasta soitettu hätäpuhelu on paljastanut melkoisen yllättävän tahon tekemäksi. Poliisit hälytettiin San Luis Obispossa sijaitsevaan eläintarhaan sen asukkaan aihauttaman hälytyksen vuoksi.

San Luis Obispon hätäkeskus sai CBS-uutissivuston mukaan lauantai-iltana yllättäen katkenneen puhelun. Työntekijät yrittivät soittaa numeroon takaisin, mutta eivät saaneet vastausta. Puhelu jäljitettiin Zoo to You -eläintarhaan, ja paikalle lähetettiin poliispartio.

Poliisit eivät tavoittaneet eläintarhasta ketään potentiaalisesti hätänumeroon soittanutta tai apua tarvinnutta. Lopulta puhelun soittajan todettiin olleen todennäköisesti Route-niminen kapusiiniapina. Apina oli ilmeisesti käsitellyt kännykkää, joka oli jätetty eläintarhassa liikkumiseen käytettyyn golfautoon.

– Meille kerrottiin kapusiiniapinoiden olevan uteliaita. Ne tarttuvat mihin tahansa ja alkavat vain painella näppäimiä. Route teki juuri niin. Numeroyhdistelmä oli sattumoisin se, joka yhdisti puhelun meille, poliisi kuvaili Facebookissa.