William ja Sexmane tekivät Marinin päihdebileistä biisin: ”Mä poltan nytkin pilvee”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on torstaista saakka kohistu videosta, jolla Suomen pääministeri Sanna Marin nähdään päihdehuuruisissa yksityisjuhlissa yhdessä suomalaisten julkkisten kanssa. Vahvasti päihtynyt pääministeri nähdään videolla muun muassa polvillaan lattialla ja tanssimassa villisti.

Erittäin päihtynyt pääministeri on jo itsessään huolestuttava tapaus, mutta varsinainen kohu syntyi videon taustalta kuuluneista puheista. Ensin todetaan ”Täst tulee hyvä fiilis” ja hetkeä myöhemmin mainitaan ”Jauhojengi”. Terminä jauho yhdistetään usein kokaiiniin tai amfetamiiniin.

Marin kiisti käyttäneensä huumeita ja tietävänsä, että ketään muukaan olisi niitä hänen tietääkseen käyttänyt. Kohun kanssa jo samana päivänä suosikkiartistit William ja Sexmane julkaisivat yhteisbiisin nimeltä Jauhojengi. Siinä pääministeri kutsutaan jatkoille.

– Miks jengin pitää olla vitun ilkeet? Kai Sannaki saa välil vähä juhlii. Mä poltan nytkin pilvee, William lausuu.

– SDP, kaikki lähtee samalt viivalt, Sexmane riimittelee hetken kuluttua.