Ravintolassa ruokailleen huikea löytö – simpukassa harvinainen violetti helmi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpukoiden sisältä voi paljastua kirjaimellisesti todellisia helmiä. Erässä Yhdysvaltojen Pennsyvalniassa asuva mies teki harvinaislaatuisen löydön simpukasta asioidessaan paikallisessa ravintolassa.

Vaimonsa ja lastensa kanssa Salt Air -ravintolassa aterioimassa ollut Scott Overland tilasi itselleen annoksen kampavenussimpukoita. Mies löysi yhden simpukan sisältä violetin esineen, jonka hän kuvaili muistuttaneen lähinnä karkkia. NBC-uutissivuston mukaan Overlandin ensimmäinen ajatus olikin, että kokki oli pudottanut ruokaan jotain.

Perhe kuitenkin tajusi pian kyseessä olleen helmi. Eikä mikä tahansa helmi, vaan harvinainen violetti helmi. Overlandin mukaan hän oli ollut ennen helmen löytymistä harkinnut annoksen palauttamista sen sisältämän paprikan vuoksi, ja toteaa olevansa onnellinen ettei tehnyt niin.

Violetit helmet voivat olla tuhansien eurojen arvoisia. Overlandin tarkoituksena on selvittää löytämänsä helmen arvo ja mahdollisesti pitää se itsellään.