Koululainen jäi jumiin kiipeilytelineeseen Raumalla – pelastuslaitos saapui apuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pelastuslaitoksen apua tarvitaan hengenvaarallisten tilanteiden lisäksi toisinaan myös vähemmän uhkaavissa tilanteissa. Raumalla todistettiin elokuisena torstaiaamuna tilannetta, jossa apua tarvittiin koulun leikkipaikalla.

Raumalla sijaitsevan koulun pihalla sijaitsevaan kiipeilytelineeseen oli jäänyt torstaina 18. elokuuta lapsi jumiin. Lapsi ei ollut tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Länsi-Suomi -lehden mukaan puristuksissa tai muutenkaan välittömässä vaarassa. Hän ei kuitenkaan päässyt omin tai paikalla olleiden avuin irti telineestä.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen yksikkö. Hätätilanteisiin erikoistuneiden ammattilaisten avustuksella koululainen saatiin pois kiipeilytelineestä. Tilanteesta selvittiin lopulta ilman loukkaantumista.