Maailmanpyöräajelu päättyi putkaan – lemmenpari rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pariskunta on pidätetty, koska he harrastivat intiimiä kanssakäymistä maailmanpyörässä. Heidän ympärillään oli lapsia ja nuoria, joten poliisi ei katsonut puuhastelua kovinkaan suopealla mielellä.

Yhdysvaltojen Ohion poliisi sai ilmoituksen 32-vuotiaista David Davisista ja Heather Johnstonista. Vaikka kello oli lemmenleikkien aikaan jo 20.30 ja oli sunnuntai-ilta, oli heidän ympärillään turhan paljon uteliaita silmäpareja aikuisten puhuhia todistamassa.

Sanduskin poliisilaitoksen raportissa kerrotaan, neljä naispuolista todistajaa, jotka kulkivat maailmanpyörän hytissä Davisin ja Johnstonin yläpuolella, kertoivat nähneensä parin harrastavan rakkauden tekoja. Silminnäkijät olivat kaksi alaikäistä ja kaksi 18-vuotiasta.

– Kaikki sanoivat nähneensä naisen paljaan takapuolen ja miehen sukuelimen, poliisi kertoi.

Sen lisäksi, että todistajat havaitsivat Davisin ja Johnstonin riisuutuneena, maailmanpyörässä tunnettiin, kuinka heidän vaunustaan lähtenyt rynkytys tärisytti koko laitetta. Yksi alaikäisistä sanoi, että hän näki naisen polviensa varassa ja miehen hänen takanaan. Nuoret kertoivat järkyttyneensä näkemästään.

Davis ja Johnston pidätettiin julkisesta siveettömyydestä. He vapautuivat myöhemmin 3.000 dollarin takuusummaa vastaan. Rikoksessa on korkeampi rangaistusasteikko, koska osa todistajista on alaikäisiä, The Smoking Gun uutisoi.