Madonna täytti 64 vuotta – näin näyttävästi juhli synttäreitään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Madonna juhlii 64-vuotissyntymäpäiviään Italian Sisiliassa yhdessä ystäviensä kanssa. Aiemmin hän juhlisti samoilla tienoilla myös Rocco-poikansa 22-vuotissyntymäpäiviä. Madonna on nykyään sinkku, joten juhlinnassa ei ollut mukana nykyisiä tai entisiä rakastajia.

Sen sijaan Madonnan lapset olivat mukana syntymäpäiväreissulla. Heillä oli äitinsä kanssa samaa tuotantoa olevat juhlamekot. Madonnan kuvia on retusoitu voimakkaasti jälkikäteen. Nainen on kuitenkin uskollinen tyylilleen ja edustaa edelleen valtaistuimellaan popin kuningattarena.

Laulaja nähdään tekemässä myös kielisuudelmia ystäviensä kanssa auton takapenkillä kilistelyn jälkeen. Nainen on tunnettu taidostaan juhlia. Hän järjestää vuosittain suuria juhlia syntymäpäivillään ja näyttää vievän saman perinteen eteenpäin myös lastensa juhlissa.