Candy Charmsin vartalossa tuskin mitään luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa. Niin nytkin.

Candy nähdään tuoreessa sosiaalisen median päivityksessään esittelemässä vartaloaan auliisti kameran edessä peilin kautta. Samalla voidaan vain ihmetellä miten tällainen vartalo on onnistuttu rakentamaan. Kehosta löytyy varsin vähän luonnollisia osia.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.