Räppäri Fetty Wap vankilaan – salakuljetti huumeita Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Fetty Wap on myöntänyt osallistuneensa huumeiden salakuljettamisee Yhdysvaltojen eri osavaltioiden välillä. Lastin arvo on ollut useita miljoonia dollareita. Hän joutuu vankilaan nyt viideksi vuodeksi.

New Jerseystä kotoisin oleva 31-vuotias hiphop-tähti, oikealla nimellä Willie Maxwell II, on ollut mukana huumebisneksessä. Hän kertoi sopineen huumeiden kuljettamisesta muun ryhmän kanssa ja toi itse 500 gramaa Yhdysvaltojen länsirannikolta New Yorkin Long Islandille.

Fetty Wap oli uhkaillut hänet ilmiantaneita henkilöitä puhelimitse. Hän muun muassa uhkasi tappaa heidät ja kaikki heidän läheisensä. Artisti ja viisi muuta miestä salakuljetti yhteensä 100 kilogrammaa huumeita 2019-2020. Fetty Wap pidätettiin viime vuonna lokakuussa.