Scott Disick auto-onnettomuudessa – Lamborghini lähti käsistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reality-tähti Scott Disick on ollut auto-onnettomuudessa. Hän selvisi ulosajosta pienillä vammoilla. Miehen kuljettama Lamborghini-urheiluauto suistui tiellä kyljelleen ilmeisesti liian kovan tilannenopeuden seurauksena.

Los Angelesin Calabasasin asuinalueella tapahtuneessa onnettomuudessa ei ollut muita osallisia Scott Disckin lisäksi. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin. Poliisin mukaan mies käveli omin jaloin ulos autosta, eikä nähnyt tarvetta sairaanhoitotoimenpiteille.

– Herra Disick kärsi lieviä vammoja, jotka eivät olleet hengenvaarallisia. Hän kieltäytyi lääkärinhoidosta. Perheen jäsenet hakivat hänet paikalta ja hänen ajoneuvonsa hinattiin pois hänen pyynnöstään, poliisitiedotteessa kerrotaan Los Angeles Timesin mukaan.

Scott Disickillä on kolme lasta Kourtney Kardashianin kanssa.