Snoop Dogg sai omat aamiaismurot – Snoop Loopz

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snoop Dogg on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista räppäreistä. Vuosien saatossa erinäisiä aluevaltauksia hiphopin ulkopuolellakin tehnyt tähti on nyt valtaamassa jopa amerikkalasiten aamupalapöydät.

Snoop Dogg perusti taannoin räppärikollega Master P:n kanssa Broadus Foods -nimisen ruokabrändin. Yhtiö on nyt lanseerannut Snoop Dogg -teemaiset aamiaismurot, jotka tunnetaan nimellä Snoop Loopz. Värikkäät ympyrän muotoiset murot sisältävät eri viljalajeja ja ovat gluteenittomia, ja joukossa on myös vaahtokarkkeja.

Broadus Foodsin nimissä on aikaisemmin tuotu markkinoiille muun muassa puuroja, pannukakkuvalmisteita ja vaahterasiirappia. Snoop Loopz saapuu kauppoihin Yhdysvalloissa lähiaikoina. Murojen saapuminen laajamittaiseen levitykseen Euroopassa lienee toistaiseksi epätodennäköistä.