Mies asennutti sirun käteensä – käyttää sitä Teslan avaimena

Autot Digi · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganissa asuvan Brandon Dalalyn ei tarvitse pelätä auton avaimen hukkaamista. Hän asennutti taannoin käteensä sirun, jolla hän voi muun muassa avata Tesla-sähköautonsa lukituksen.

Brandon Dalalyn käteen asennuttama siru ei ainoastaan toimi Teslan avaimena. Hän voi käyttää sitä myös kotinsa ovien avaimena. Lisäksi siru sisältää muun muassa hänen potilasasiakirjansa mukaanlukien koronarokotustodistuksen.

Dalalyn kertoi Fox 2 Detroit -uutissivustolle sirun maksavan 200-300 dollaria ja sen ihon alle istuttamisen noin 100 dollaria. Hän ohjelmoi sirun sisältämät sovellukset itse. Mies suunnittelee ottavansa seuraavaksi sirun, jonka avulla hänen kehonsa lämpötilan voisi nähdä älypuhelimen välityksellä.