Demi Lovato katuu dokumenttejaan: ”Olisin voinut odottaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nuoresta iästään huolimatta laulaja Demi Lovato on ehtinyt kokea paljon. Hän on kärsinyt päihderiippuvuuksista ja mielenterveysongelmista. Kolmekymppinen nainen on jopa kuollut kerran huumeiden yliannostukseen, mutta hänet elvytettiin henkiin. Tästä alkoi hänen taistelunsa.

Nyt Demi Lovato on sanonut, että ei ole tekemässä elämästään dokumentteja hetkeen. Hän on kyllästynyt katsomaan itseään. Hänen mielestään ihmisten tulisi kuunnella hänen ongelmien sijaan Lovaton musiikkia. Hän on julkaissut 10 vuoden aikana yhteensä kolme elämästään kertovaa dokumenttia.

– Olisinpa osannut odottaa siihen asti, että olen saanut asiani oikeasti järjestykseen. Minulle toimii ainoastaan täysi absolutismi, Lovato kertoo Alternative Pressille viitaten aiempiin puheisiin liittyen kannabiksen poltteluun.

Hän sai huumeiden yliannostuksen vuonna 2018. Nainen sanoo, että hänen tarinansa ei ole ohi, mutta tällä hetkellä hän keskittyy itseensä. Lovato toivoo, että voisi julkaista kirjan jossain vaiheessa.