Laulaja Suvi Teräsniska nähdään Salatut elämät -tähtenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjassa vierailee aika ajoin suomalaisia tähtiä, joita ei pääsääntöisesti tunneta näyttelijöinä. Pian sarjassa vierailee laulaja Suvi Teräsniska. Hänet nähdään suosikkisarjassa syyskuun alussa.

Teräsniska näyttelee kahdessa Salattujen elämien jaksossa muotikuvaajaa. Hän ottaa kuvia Lenita Suden näyttelemästä Daniela Honkasesta, joka toimii Sadi-vaatemalliston mallina. Ensimmäisen kerran Teräsniska esiintyy sarjassa 6. syyskuuta MTV3-kanavalla ja C-Moressa 2. syyskuuta esitettävässä jaksossa.

– Minulla ei ole minkäänlaista ammattitaitoa näyttelemiseen eikä valokuvaamiseen, mutta toivottavasti osasin feikata tarpeeksi uskottavasti, Teräsniska kommentoi MTV Uutisille.

Laulaja on jo aikaisemmin vieraillut Salatut elämät -studiolla Konalassa ja päässyt näkemään muun muassa sarjan tunnetun rappukäytävän. Sarjassa on nähty aikaisemmin vierailevina tähtinä muun muassa Anna Abreu, Esko Eerikäinen, Ressu Redford ja Martina Aitolehti.