Haloo Helsinki! lähtee jäähallikiertueelle – kolmeen kaupunkiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersuosittu Haloo Helsinki! -yhtye nähdään loppuvuodesta jättikeikoilla kolmessa kaupungissa. Yhtyeen kolmessa joulukuisessa konsertissa esiintymispaikkoina toimivat tuhansia ihmisiä vetävät jäähallit.

Haloo Helsingin Älä pelkää elämää -albumin yli vuoden kestänyt kiertue huipentuu areenakeikkoihin Turun Gatorade Centerissä, Tampereen Nokia Arenalla ja Helsingin Jäähallissa. Kesäkuussa Helsingin Olympiastadionilla esiintynyt yhtye lupaa jäähallikiertueen keikoista ainutlaatuisia esiintymisiä.

– Haloo Stadion! -keikka oli meidän tähänastisen uramme hienoin yksittäinen keikka ja tapahtuma. Bändinä leijuttiin monta päivää noissa fiiliksissä, ja nyt onkin mahtavaa jatkaa tulevalla Jäähallikiertueella 2022 siitä mihin Stadion -keikan kanssa jäätiin! Nähdään Turussa, Tampereella ja Helsingissä, Haloo Helsinki! kertoo tiedotteessa.

Liput areenakeikoille tulevat myyntiin maanantaina 5. syyskuuta 2022 Lippupisteen sivuilla. Ennen areenakiertuetta yhtye nähdään esiintymässä syksyllä muun muassa Baltic Princess -risteilyaluksella, Ikaalisissa ja Oulussa.