Hulvaton video: Vuohet iskivät poliisiautoon – yksi pääsi sisälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuohilla on maine itsepäisinä eläiminä. Viraalina levinneen videon perusteella maine pitää paikkansa, sillä siinä sarvipäiltä ei juurikaan heru kunnioitusta virkavallan edustajaa ja omaisuutta kohtaan. Yhdysvaltojen Alabamassa sijaitsevan Madisonin piirikunnan apulaisseriffi Casey Thrower toimitti taannoin oikeuden asiakirjoja maaseudulla sijaitsevaan kotiin.

Palattuaan virka-autolleen hän huomasi kahden uteliaan vuohen vallanneen sen. Toinen vuohista oli kiivennyt poliisiauton katolle. Toinen oli pääässyt ajoneuvon sisälle ja ryhtynyt syömään sieltä löytämiään papereita. Thrower ei arvatenkaan ollut mielissään asiasta.

Välikohtaus tallentui koomiseksi videoksi apulaisseriffin haalarikameran ansiosta. Poliisin mukaan hän jättää toisinaan autonsa oven auki kotikäynneillä, sillä hän on joutunut aikaisemmin pakenemaan vihaisia koiria.