Julia Römmelt rannalla: ”Baywatch 8.0”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa runsaasti riittää kaunottaria, jotka haluaisivat kovasti nousta julkkiskaunotarten A-sarjaan. Edelleen kuitenkin myös perinteisimmistä medioista nousee julkisuuden valokeilaan uusia tähtiä. Eräs heistä on saksalainen Julia Römmelt, joka on Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021. Ja nykyisin hänen somesuosionsa kasvaa kohisten.

Julia on nyt kuvattu poseeraamassa valkoisessa topissa ja punaisissa biksujen alaosissa rannalla, jossa hän kantoi samalla mukanaan jonkinlaista puhallettavaa vesilelua. Kuvassa on selvästi tunnelmaa takavuosina maailmanlaajuisesti suositusta Baywatch-televisiosarjasta, ja kaunotar itsekin toteaa, että kyseessä on ohjelman 8.0-versio. Siinä hän voi olla vielä oikeassa.

Mallikaunotar Julia Römmelt on noussut valinnan myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin Instagramissa peräti 1,4 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa kasvuaan myös jatkossa.