Beverly Hillsin silikoniprinsessa tienaa OnlyFansilla – törsää rahat kauneusleikkauksiin ja matkusteluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rahalla saa ja hevosella pääsee. Samaan aikaan, kun maailmassa kärvistellään sodan, nälänhädän ja energiakriisin kourissa, on joidenkin ihmisten elämä pelkkiä peliselfieitä ja elostelua. Rikkaaseen elämäntyyliin tottunut Beverly Hilssin silikoniprinsessa on tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan. Hänen tilinsä oli hetken pois käytöstä, koska nainen oli Dubaissa jumissa.

Nyt hän näyttää nauttivan elämästään täysin rinnoin. Tamara on julkaissut keimailevia kuvia Instagramiin ja ylläpitää silikonien täyttämää OnlyFans-sivustoaan. Hän ei ole vielä edes täysi-ikäinen kotimaansa Yhdysvaltojen mittapuun mukaan. elämä on hulppeaa.

Nainen on viime viikkoina matkustellut ympäri maailmaa ja käynyt kauneusleikkauksissa, mutta tällä hetkellä hän lomailee Miamissa. Sosiaalisen median perusteella näyttää siltä, että hän lomailee yksin. Kuvat on aina otettu peilin kautta tai selfietikkua apuna käyttäen. Aiemmin hänellä oli satunnaisia kuvia ystäviensä kanssa, mutta nyt hän näyttää keskittyvän pelkästään oman ylhäisyytensä seuraan.