Pasha Pozdniakova rinnoistaan: ”Kalsium-kanuunat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median suomalainen tähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Hän on siis huippusuosittu.

Näyttävä kurvitar on nyt julkaissut hauskan videon, jossa hän kommentoi Tiktokissa saamiaan kommentteja. Erityisen osuva on hänen etumuksensa vertaaminen ”kalsium-kanuunoihin”, mikä ilmeisesti huvitti myös julkkiskaunotarta itseään.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.