Villi nettihuhu: Drake viestittelee 90 Päivää morsiamena -kurvittarelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyneiden, ja sittemmin oman spinoffinsa saaneiden Chantel Everettin ja Pedro Jimenonin elämästä. Pedro haki avioeroa toukokuussa.

Nyt netissä kiertää villi huhu, jonka mukaan maailmankuulu räppäri Drake olisi lähestynyt Chantelia yksityisviesteillä Instagramissa. Kumpikaan osapuolista ei ole kieltänyt tai vahvistanut asiaa. Asiasta ei ole myöskään kirjoitettu laajalevikkisten viihdejulkaisujen sivuilla. Juorun mukaan Drake on aloittanut viestittelyn keväällä.

Draken ja Chantelin viestittelystä on kerrottu ainoastaan Media Takeout -nimisessä julkaisussa. Lehti kertoo olevansa yhteydessä suoraan Draken lähipiiriin. Pedro ja Chantel ovat eronneet huhtikuussa ja suhteen on kuvailtu olleen peruuttamattomasti rikki. Avioeroa haettiin toukokuussa.