Vasarakäsi-taistelulajimestari katkaisi 68 baseball-mailaa paljain käsin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vasarakädeksi tituleerattu saksalainen kamppailulajien taituri on esitellyt huikeita taitojaan. Hän rikkoi lähes kirjaimellisesti maailmanennätyksen katkomalla kymmeniä baseball-mailoja minuutin aikana.

Muhamed ”Hammer Hands” Kahrimanovic osallistui Italialaiseen Lo Show Dei Record -ohjelmaan, jossa osallistujat pyrkivät rikkomaan erilaisia ennätyksiä. Kahrimanovic katkoi paljain käsin tekemillä iskuillaan yhteensä 68 baseball-mailaa vain minuutin aikana. Guinnessin ennätystenkirjan tuomari vahvisti hänen rikkoneen ennätyksen.

Ennätysten rikkominen ei ole Kahrimanovicille uutta. Taannoin hän nousi otsikoihin murskasi yhteensä 148 kookospähkinää yhdellä kädellä niin ikään vain yhden ainoan minuutin aikana.