Bess rikkoi ennätyksen – Ram pam pam -hitti soinut pisimpään radiolistan ykkösenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaislaulaja Bess on tehnyt radiohistoriaa. Tähden UMK-kilpailussakin kuultu Ram pam pam on pisimpään yhtäjaksoisesti radiolistan ykkössijalla ollut kappale. Asiasta tiedotti kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia.

Bessin Ram pam pam on ollut Suomen virallisen radiolistan soitetuin kappale 19 viikon ajan. Kappale on pitänyt radiolistojen ykkössijaa hallussaan huhtikuun viimeiseltä viikolta saakka. Aikaisempi ennätys kuului Elastisen Epäröimättä hetkeekään -kappaleelle, jolla vieraili Jenni Vartiainen.

– En edes tiedä mistä aloittaa, vetää nöyräksi ja sanattomaksi. Kiitos jokaiselle kuuntelijalle ja faneille ja kaikille, ketkä on käyneet keikoilla. Kiitos mun koko tiimille ja erityisesti Jonas ja Tomi, teidän kanssanne oli hauskaa ja inspiroivaa tehdä yhteistyötä. Kun me kolme oltiin studiossa yhdessä, niin ilmassa oli selvästi taikaa, Bess kertoi tiedotteessa.

Bessin, laulaluntekijä-tuottaja Jonas Olssonin ja muusikko-lauluntekijä Tomi Saarion tekemä kappale on saanut viisi kertaa peräkkäin RadioMedian myöntämän Kuukauden radiobiisi -palkinnon. Suomalaisia radiokanavia mittaavan Radiomonitorin tilastojen mukaan Ram pam pam tavotiti pelkästään elokuussa suomalaisia 24,48 miljoonaa kertaa.