Ireland Baldwin poseerasi biksuissa – uusi ura mallina alkamassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Alec Baldwinin ensimmäinen lapsi, 26-vuotias Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on muun muassa ilmoittanut, ettei hän välitä juurikaan uusperheen uusista sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin vain omaan elämäänsä asuessaan Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Tällä kertaa julkkisperheen tytär on keikistellyt sosiaalisessa mediassa kuvakoosteessa, jossa hänet nähdään melko niukassa asussa. Tarkoitus oli ilmeisesti esitellä Solo Mío Swim -merkin biksumallistoa sankalle joukolle seuraajia. Siinä Ireland myös onnistui, sillä hän on nykyisin melkoi suosittu sosiaalisen median tähti.

Taannoin Ireland paljasti ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa klitorikseensa. Suihkun lattialle valuvaa verta katsellessaan hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Laser-karvanpoistoon hän on kertomansa mukaan liian herkkä. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.