Jennifer Lawrence paljasti lapsensa sukupuolen ja nimen – nimi herättää hämmennystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arvostettu näyttelijä Jennifer Lawrence sai ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa puoli vuotta sitten. Nyt nainen kertoo Voguen haastattelussa pojan olevan nimeltään Cy Twombly.

– Koko elämä alkoi alusta, Oscar-voittaja kertoo tuntemuksistaan äitiyteen ja lapsen saamiseen liittyen.

Näyttelijä synnytti poikansa Los Angelesissa, mutta perhe asuu pääsääntöisesti New Yorkissa. Kaksi vuotta työtaukoa pitänyt nainen paljastaa Voguen haastattelussa, että oli ensimmäisen kerran raskaana parikymppisenä, mutta hän sai keskenmenon. Nyt Jennifer Lawrence uskoo äitiyden muuttaneen häntä niin paljon, että se tulee näkymään myös hänen näyttelijän työssään. Hän uskoo ottavansa erilaisia rooleja vastaan.

Lawence esiintyy Voguen lokakuun numeron kannessa. Lapsen isä, Cooke Maroney, on tunnettu taidegallerian omistaja. Pariskunta meni naimisiin kuuluisassa Belcourt of Newportin kartanossa Rhode Islandilla lokakuussa 2019. He ovat päättäneet kasvattaa lapsen julkisuuden ulkopuolella.