Kuka Pete Davidson? Kim Kardashian on jälleen valmis deittailuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastensa isästä, räppäri Kanye Westistä viime vuonna eronnut Kim Kardashian on nauttinut sinkkupäivistään. Hän tapaili tovin koomikko Pete Davidsonia, mutta suhde kairutui aikatauluongelmiin. Kim Kardashian ei ole kuitenkaan heittänyt kirvestä kaivoon rakkauden suhteen.

Kim Kardashianin lähipiiri yrittää naittaa naista upeille poikamiehille. E! Newsin mukaan Kardashian on avoimin mielin ja tietää, että naisella riittää varmasti ottajia. Hän haluaisi myös, että tuleva treffailukumppani ymmärtää häntä ja on samalla aaltopituudella, joten hän voisi olla hieman vanhempi mies.

Kim Kardashian ei aio tehdä kompromisseja vapautensa suhteen. Hän nauttii treffailusta ja sinkkuelämästä. Kim Kardashianin tulee kuitenkin ensin toipua avioerosta täysin, ennen kuin voi uppoutua uuteen suhteeseen täysillä.