Courtney Stoddenista varttui kurvikas kaunotar – ottiko lisää silikonia poveensa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotiaana alunperin julkisuuteen tullut Courtney Stodden meni vuonna 2011 naimisiin 34 vuotta itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Taannoin Courtney Stodden paljasti näyttelijän lähennelleen häntä tuolloin kuukausien ajan. Lopulta pari erosi.

Tällä kertaa Courtney on poseerannut kurvikkaana peilin kautta ottamassaan selfiessä oranssinsävyisissä biksuissa, ja kuvan perusteella voidaan perustellusti pohtia onko Stodden viime aikoina muuttanut povestaan olevan täyteen määrää lisäten tai vähentäen sitä.

Kohukaunotar kertoi taannoin kokemuksistaan Call Her Daddy -podcastissa. Hän kritisoi jyrkästi sosiaalisen median keinotekoisia kuvia, jotka luovat katteettomia oletuksia ihmisten vartaloista. Stodden on ollut jo viisi vuotta uudessa parisuhteessa Chris Sheng -nimisen yrittäjän kanssa. Pariskunta on ilmeisesti kihlautunut alkuvuodesta.