The Rasmuksen Lauri Ylösen sulat huutokaupataan – tuotot Luonnonperintösäätiölle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnonperintösäätiö ja Von Hertzen Brothers järjestävät huutokaupan, johon ovat lahjoittaneet esineitä lukuisat suomalaismuusikot. Huutokaupassa tarjoutuu mahdollisuus ostaa muun muassa The Rasmus -yhtyeen solisti Lauri Ylösen kuuluisat sulat.

Ylönen käytti huutokaupattavia sulkakoristeita yhtyeen Euroviisuesiintymisessä toukokuussa 2022. Sulkien lähtöhinta on 500 euroaa. Huutokauppaan ovat lahjoittaneet myyntiesineitä myös muun muassa Paula Vesala, Anssi Kela, Olavi Uusivirta, Samuli Edelmann ja Jenni Vartiainen.

Huutokaupassa kerätään varoja Luonnonperintösäätiölle, joka ostaa Lopelta 50 hehtaarin kokoisen metsäalueen 340 000 eurolla. Blue Forest -huutokauppa järjestetään 7.-21. syyskuuta välisenä aikana. Luonnonperontösäätiön projektille kerättiin varoja myös maaliskuussa taidehuutokaupan merkeissä.

– Artistit lähtivät innolla mukaan hankkeeseen. Luonnonalueiden säilyttäminen ja monimuotoisuuden turvaaminen on meidän jokaisen yhteinen asia, ja myös me muusikot haluamme olla äänekkäästi mukana suojelemassa luontoa, Mikko, Kie ja Jonne Von Hertzen kertovat tiedotteessa.