Nainen säikähti jonkun hiippailevan kotipihallaan – valvontakamera paljasti vihreän tunkeilijan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen pelkäsi tuntemattoman henkilön liikuskelleen toistuvasti hänen kotinsa pihalla. Pihamaalla oleskellut taho paljastui kuitenkin lopulta erikoisemmaksi vieraaksi.

Macro Islandilla asuva Sheri Sotheby kuuli toistuvasti kotinsa pihalta outoja ääniä, mutta turvakameran kuvassa ei näkynyt merkkejä tunkeilijasta. Myöhemmin nainen löysi pihamaaltaan eläimen jätöksiä. Hän alkoi WBBH-TV -uutissivuston mukaan epäilemään hiipparin olevan naapurin lemmikkieläin.

Lopulta yllättävä totuus paljastui valvontakameran videolta. Pihamaalla toistuvasti meteilöinyt vieras ei ollut ihminen tai kenenkään lemmikkieläin, vaan vihreä iguaani. Kaiken kukkuraksi kyseinen matelija sattui olemaan erityisen suurikokoinen yksilö.

Iguaanit eivät ole Floridassa luonnonvarainen laji. Kyseessä on osavaltion luontoon lemmikkieläinkaupan vuoksi päätynyt haitallinen vieraslaji. Lähiaikoina matelijoita saattaa liikkua floridalaisten pihoilla enemmänkin, sillä niiden parittelukausi on lokakuussa.