Mikä biksukaunotar! Sofia julkaisi nuoruuskuvansa Bahamalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan roolistaan komediasarjassa Moderni perhe. Kaunotar kiinnitettiin taannoin näyttelemään tosielämän huumekauppias Griselda Blancoa kuusiosaisessa Andrés Baizin ohjaamassa Griselda-sarjassa. Aika näyttää tuleeko sarjasta hitti.

Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Sofia on julkaissut viime aikoina ajoittain upeita kuvia nuoruudestaan. Nyt hänen arkistoistaan on löytynyt jälleen upea kuva, jossa Vergara poseeraa biksuissa Bahamalla. Kuvan perusteella ei ole ihme, että Sofiasta muodostui nopeasti suosittu mallikaunotar.

Kolumbialaistaustainen Griselda Blanco alkoi myymään Yhdysvalloissa 1970-luvulla Pablo Escobarin perustaman Medellin-kartellin kokaiinia. Kokaiinikaupan suureksi toimijaksi noussut nainen tuotti kulta-aikanaan toimillaan kymmeniä miljoonia dollareita kuukaudessa, ja hänen arvioidaan olleen vastuussa sadoista murhista. Sarjassa seurataan Musta Leski -lempinimelläkin tunnetun Blancon tasapainottelua perhe-elämän ja rikollisten liiketoimien välillä.