Poliisi keskeytti Madonnan musiikkivideon kuvaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin kuningatar Madonna on ollut kuvaamassa uuden kappaleensa musiikkivideota Yhdysvaltojen New Yorkissa. Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin olevan räppäri Tokischan kanssa tehty kappale on nimeltään Hung Over. Musiikkivideon kuvaukset keskeytyivät poliisin vierailuun.

Page Sixin mukaan 64-vuotias laulaja on kuvannut uutta kappalettaan samalla, kun auton kaiuttimet ovat tuottaneet kovaa ääntä Washington Heightsin naapurustossa. Poliisille tehtiin useita meluvalituksia alueelta. Madonna, Tokischa, tanssijat ja kuvausryhmä jatkoivat kuvauksia sisätiloissa poliisin lähdön jälkeen.

Artistien yhteistuotannolla tehty kappale edustaa Dembow-genreä, joka on suosittu Karibian maissa. Lähteiden mukaan Madonna esiintyy videolla pitkässä, oranssissa peruukissa, neonvihreässä takissa, shortseissa, mustassa pitsipussissa ja nahkaisissa, polvisaappaissa. Hänen on aiemmin spekuloitu seurustelevan 23-vuotiaan räppärin kanssa, mutta kyse lienee pelkästään musiikillisesta yhteistyöstä.