The Crown -hittisarjan tuotanto keskeytettiin – syynä kuningattaren kuolema

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suositussa The Crown -sarjassa on seurattu kuningatar Elisabet II:n ja hänen perheensä elämää 1940-luvulta alkaen. Nyt sarjan tuotanto on laitettu jäihin Iso-Britannian kuningattaren kuoleman vuoksi.

– The Crown on rakkauskirje kuningattarelle. Minulla ei ole tällä hetkellä mitään lisättävää asiaan, ainoastaan hiljaisuutta ja kunnioitusta. Tulemme myös keskeyttämään kuvaukset kunnioituksesta häntä kohtaan, sarjan luoja Peter Morgan kirjoitti Deadline-lehdelle.

The Crown -sarjan tekijöillä on ollut pitkään suunnitelmat kuningattaren poismenon varalle. Ohjaaja Stephen Daldry on kertonut, että sarja keskeytettäisiin väliaikaisesti Elisabetin kunnioittamiseksi. Netflix ei ole toistaiseksi antanut virallista tiedotetta tuotannon keskeyttämiseen liittyen.

Kuningatar Elisabet II:n roolissa on sarjassa nähty Claire Foy ja Olivia Colman. Tulevaa kautta varten kuningattaren rooliin kiinnitettiin Imelda Stauton. The Crownin viidennen tuotantokauden oli alun perin määrä alkaa Netflixissä marraskuussa.