Elon Musk pelkää Kolmatta maailmansotaa: ”Hiljennetään tahtia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknogolianero Elon Musk haluaa ostaa Twitterin pelastaakseen maailman yksipuoliselta sensuurilta ja valeprofiilien suorittamalta propagandalta. Mies vaatii tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta netissä julkaistavaan sisältöön ilman yhteiskunnallista vaikuttamista ja wokettamista.

Twitterin kanssa on sovittu 44 miljardin dollarin kauppahinta. Elon Musk halusi kuitenkin harkita kauppaa tarkkaan maailman poliittisen tilanteen johdosta. Julkisuuteen on noussut Elon Muskin lähettämä tekstiviesti, jossa mies sanoo pelkäävänsä kolmannen maailmansodan syttymistä.

– Hiljennetään tahtia pari päivää. Putinin huominen puhe on todella tärkeä. Ei ole mitään järkeä ostaa Twitteriä, jos olemme menossa Kolmanteen maailmansotaan, Musk kirjoitti rahoitusyhtiö Morgan Stanleyn johtaja Michael Grimesille toukokuussa, Wall Street Journal uutisoi.

Osa ihmisistä uskoo, että olemme jo keskellä maailmansotaa, vaikka sitä ei julkisesti ole tunnustettukaan. Talous, terveys ja turvallisuus ovat horjahtaneet siten, että ihmiskunta on kaaoksen partaalla.