Moottoritielle onnettomuudesta uusi ilme – tekstiiliväri levisi tielle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autoilijoita odotti Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa tiistaina yllättävä näky. Intersate 85 -moottoritien normaalisti harmaa pinta oli saanut osittain uuden, pirteän kirkkaan värityksen. Suunnitellun tempauksen sijaan kyse oli vahingosta.

Tekstiilivärejä kuljettanut ajoneuvoyhdistelmä oli joutunut kolariin moottoritiellä. Ajoneuvon perävaunuun säilötty tekstiiliväri oli sen seurauksena päässyt valumaan tielle. Osa asfaltista muuttui kirkkaan violetin ja vaaleanpunaisen sävyiseksi.

– Orgaanista tekstiiliväriä pääsi valumaan kahdelle kolmesta kaistasta. Menee hetki kunnes se on siivottu pois ja liikenne pääsee jatkumaan. Vaikka värit ovat kauniita, olemme varmoja ettette halua niitä autoihinne, paikallisen pelastuslaitoksen Facebook-sivulla kerrottiin.