Muistatko Anna Nicole Smithin? Tässä on hänen teini-ikäinen tyttärensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Anna Nicole Smith kuoli 15 vuotta sitten floridalaisessa hotellissa lääkkeiden yliannostukseen. Naisen Dannielynn-niminen tytär oli tällöin viisi kuukautta vanha. Dannielynnin isä Larry Birkhead on kasvattanut tyttärensä sen jälkeen kaukana Hollywoodista.

– Kuusitoista vuotta sitten kaunis vauvani syntyi, Dannielynnin isä Larry hehkuttaa heidän yhteisellä Instagram-kanavallaan.

Parivaljakko on juhlinut teini-ikäisen tytän 16-vuotissyntymäpäiviä Janet Jacksonin konsertissa ja he ovat päässeet jopa takahuoneeseen tapaamaan laulajaa. Larry Birkhead on asunut tyttärensä Dannielynn Birkheadin kanssa Kentuckyn Prospectissa vuodesta 2015.

Yksinhuoltajana edesmenneen glamourmalli Anna Nicole Smithin tytärtä kasvattanut Larry on omistautunut lapselleen. Hän on huolehtinut lapsesta ilman parrasvaloissa paistattelemista.