Kamera ikuisti odottamattoman näyn – karhu pulikoi kodin uima-alaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin takapihalle rakennettu uima-allas voi houkutella paikalle yllättäviä vieraita. Lähialueiden muiden asukkaiden lisäksi allas voi kiinnostaa myös villejä luontokappaleita.

Erään Kalifornialaisen miehen pihalla vieraili taannoin yllätysvieras. Kodin takapihalle kiipesi aidan ylitse karhu, joka oli erityisen kiinnostunut siellä olevasta uima-altaasta. Vierailu tallentui videolle kodin pihaa kuvaavan valvontakameran ansiosta.

Videolla nähdään, kuinka karhu ilmestyy takapihalle ja löntystelee jonkin aikaa uima-alaan ympärillä. Lopulta eläin päättää pulahtaa veteen ja nautiskella virkistävästä uintihetkestä. Kyllästyttyään uimiseen eläin nousee pois altaasta ja jatkaa omille teilleen.

– Karhu päätti uida altaassamme. Brayn talossa ei ole koskaan tylsää hetkeä, kodin omistaja Steve Bray kirjoitti Facebookissa.