R. Kellyn tili tyhjennettiin – sai vain 500 dollaria käyttörahaa vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisista seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta vankeusrangaistusta suorittava laulaja R. Kelly on menettänyt käyttötilillään olleen 28.000 dollarin suuruisen summan valtiolle. Syynä on miehen maksamattomat sakot. R. Kelly on valittanut asiasta.

Laulaja istuu 30 vuoden pituista vankeusrangaistustaan chicagolaisessa vankilassa. Hänellä oli käyttötilillä 28.000 dollaria, mutta valtio takavarikoi rahat maksaakseen osan miehen 140.000 dollarin suuruisesta sakkomaksusta. Valtion mukaan 55-vuotias mies saa pitää rahaa käyttötilillään sitten, kun hän on hoitanut aiemmat velvollisuudet.

Valtio jätti R. Kellylle käyttörahaa 500 dollaria, jonka hän voi käyttää vankilassa esimerkiksi kioskiin. Tuomari on hyväksynyt varojen takavarikoimisen miehen henkilökohtaiselta vankilatililtä. Law & Crime uutisoi, että R. kellyn asianajaja Jennifer Bonjean aikoo valittaa asiasta.